Játszóházak

Kreatív, logikai és ügyességi játékok rendezvényre

Játszóparkunk minden korosztály számára érdekes programot nyújt, remekül színesíthet bármely rendezvényt.

A játszóházak minimális bérlési ideje mininimum 4 óra, maximum 6 óra.
Játszóház bérlés ára: 8 000 Ft+ÁFA /óra fajtánként

Picik sátra

A játszósátor tartalmaz a gyerekek életkori igényeinek megfelelő mozgásfejlesztő játékokat (csúszda, ugráló labda), motorikus készséget fejlesztő játékokat (építő, összerakó, kisvasút), szerepjátékokat (játékkonyha, bábok, mesesarok), szerszámokat, plüss játékokat...

Sport játszótér

A népi játékoktól (gólyaláb, mocsáron járás, kötél húzás, zsákba futás, ...) a modern sportjátékokig (ugráló rúd, frisbee, minigolf, tollas, foci, floorball, petanque, baseball, ...) rengeteg érdekes sporteszközt kínálunk kipróbálásra.

Logikai sátor - logikai játékok rendezvényre

Kb. 30 féle, különböző nehézségi fokú közkedvelt térbeli kirakó, ördöglakat, logikai játék és feladat várja itt az érdeklődőket. Ezt a játszóházat elsősorban iskolásoknak és felnőtteknek ajánljuk.

Üvegfestés

Az általunk hozott üvegekre (műanyag figurákra) vagy akár saját üvegre (pl. kedvenc pohár) készíthetnek itt csodás színekben tündöklő képeket hagyományos módon, ecset és üvegfesték segítségével. Gyerekek is kipróbálhatják, mert mérgező anyagot nem tartalmaz.

Szalvétatechnika és gipszfestés

A szalvétatechnika (decoupage) fortélyaival ismerteti meg az érdeklődőket e játszóház. Egy kiválasztott gipsz felületre papírmintát ragasztunk, majd lelakkozzuk. Ezzel az eljárással, szebbnél szebb ajándék- dísz- és használati tárgyakat lehet készíteni.

Selyemfestés

A selyemfestés ősi hagyományokra tekint vissza és napjainkban is növekvő népszerűségnek örvend. A selyemfestéshez szükséges kellékeket biztosítjuk (különféle méretű fakeretre feszített hernyóselymet, mintákat, selyemfestékeket, ecseteket) és technikai segítséget nyújtunk.

Textilfestés

Ebben a játszóházban egyedivé tehetjük pólónkat, nadrágunkat, terítőnket. Nem az egész textilt festjük színesre, hanem csak díszítjük: színes mintákat festünk bele ecset, textilfestő toll vagy tubus segítségével. A festéshez sablonokat és nyomóformákat is lehet használni. A foszforeszkáló, a gyöngyház színű, a puffadó festékék használata, a színek kikeverhetősége mind-mind kreativitásra sarkal.

A textilfestéshez mindent mi biztosítunk: pólókat, terítőket, festékeket, textilfestő tollakat-tubusokat, sablonokat, nyomóformákat, ecseteket.

Nemezelés

Játszóházunkban megtanítjuk a nemezkészítés fortélyait. A nemezből őseink sátrakat, takarókat, ruhákat, cipőt, sapkát készítettek. Az állati szőrök nedvesség és dörzsölés hatására összetepadnak, összetömörödnek és ebből megszületik a nemez. Bárki készíthet labdát, karkötőt, tarsolyt.

Kitűző készítés

E kreatív játszóházunkban saját készítésű, egyedi kitűzők készítésére nyílik lehetőség. A kézzel rajzolt vagy festett alkotást, illetve egyéb képet-fényképet, motívumvágó segítségével kivágjuk, majd a kitűző gépbe helyezzük és kétszer lenyomva azt, már el is készült a kitűző. A kitűző kifejezi viselőik egy csoportba tartozását és a rendezvény emlékéül is szolgálhat. A kitűző készítéséhez minden szükséges kelléket biztosítunk és segítünk az elkészítésben.

Játszóházainkat ajánljuk céges rendezvényre, óvodai iskolai rendezvényre, falunapra, fesztiválra, családi összejövetelre.

játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak

Miért érdemes minket választani?

  • 15 év tapasztalatunk van
  • Rendelkezünk felelősségbiztosítással
  • Kizárólag vizsgáztatott, ellenőrzött, karbantartott eszközökkel dolgozunk
  • Korszerű eszköztárunkat folyamatosan fejlesztjük
  • Minden esetben tiszta eszközökkel dolgozunk
  • Referenciáink weboldalunkon megtekinthetőek
  • Minden eszköz saját tulajdonú, minőségükért és esztétikai állapotukért felelősséget tudunk vállalni

Várjuk érdeklődésüket, ajánlatkérésüket elérhetőségeink bármelyikén.


Twitter
Tweet
Pinterest
Flickr
Youtube
Facebook
Google+
Blogger