Flickr
Youtube
Facebook
Google+

Rodeó bika

Amerikai RODEÓ BIKA

Rodeo bull - rodeó bika bérlés

Felnőttek és gyerekek számára is az egyik legizgalmasabb játék a rodeó bika. Ügyesség, kitartás szükséges hozzá.

Ha elmúltál 5 éves és még nem töltötted be a 100 évet, akkor ez a Te játékod. Mutasd meg a többieknek, hogy te vagy a legprofibb a bika megülésében. Dobd le a cipődet, pattanj fel a bikára, fogd meg a kapaszkodót egy vagy két kézzel és már indul is a menet.

Üzemeltetés: 230V 1,1KW
Helyigény: 5,5m (sz) x 6,6 m (h) x 1,5m (m)
Rodeó bika bérlés: 75.000 Ft + ÁFA/6 óra
Gyártási év: 2017

A rodeóbika kölcsönzését ajánljuk céges rendezvényre, sporteseményre, iskolai rendezvényre, falunapra, fesztiválra, családi összejövetelre.

Új rodeó bika

Vadnyugati érzés hazai fesztiválon? Béreljen rodeóbikát!

Legyen szó bármilyen fesztiválról, vagy kisebb-nagyobb rendezvényről, természetes, hogy az embereket azok a programok vonzzák, amelyek különleges és szórakoztató élményt garantálnak számukra. Ha Ön is tisztában van ezzel, azonban tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy mivel is csalogathatna be minél nagyobb tömeget, béreljen rodeóbikát kínálatunkból!

A rodeóbika bérléssel igazi vadnyugati érzést varázsolhat az eseményre. Ezt a játékeszközt talán senkinek sem kell bemutatni; már önmagában látványos, de amikor működésbe lép, tovább fokozódik a hangulat, így nem lesz olyan látogató, aki ne próbálná ki ezt a szórakoztató, ugyanakkor ügyességet kívánó eszközt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a rodeóbika bérléséért! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

Vadnyugati érzés hazai fesztiválon? Béreljen rodeóbikát!

Rodeó bika képek

Várjuk érdeklődésüket, ajánlatkérésüket elérhetőségeink bármelyikén.